AVANTURIJA

TEAM BUILDING KONCEPT

Koncept

Naš koncept osim uobičajenih Avanturija aktivnosti – Freeclimbing (prirodna i veštačka stena), Avantura park, orijentiring, zipline, mountainbiking, motorički poligoni, nudi POSEBNO OSMIŠLJEN PROGRAM.
PROGRAM JE SLIČAN SURVIVOR-U, I PODRAZUMEVA KRETANJE KROZ PRIRODU (divljinu) OD STARTA DO CILJA, UZ POMOĆ KOMPASA I MAPA, SA NIZOM ZADATAKA KOJE TIM USPUT MORA DA REŠI.

Avantura u prirodi

To je svojevrsna AVANTURA U PRIRODI, obojena velikom neizvesnošću (dešava se da tim zaluta, pa je potrebno „vaditi se“ iz tih situacija), gde prilikom rešavanja zadataka dolaze do izražaja mnoge osobine – odlučnost, spremnost da se preuzme inicijativa, inteligencija, hrabrost, samopouzdanje, spremnost na timski rad. Sa druge strane pojavljuju se i neželjene reakcije – strah, odsustvo samopouzdanja i drugo.

Rezultati

Praksa je pokazala da iskustva u prirodi koja se dožive kroz AVANTURIJA TEAM BUILDING KONCEPT imaju izuzetan uticaj na karakter, kao i na učvršćivanje međusobnih veza u timu.

Naš tim

Sa obzirom na to da smo svi licencirani instruktori skijanja sa međunarodnim licencama ISIA, u toku zime organizujemo team building koji uključuje skijanje u toku dana, a svirke i druženje uveče.

Na našem TEAM BUILDING-u nema pravljenja aviončića, igranja dečijih igrica, veslanja u zamišljenoj galiji bez vesala itd. Više volimo prave stvari i izazove koje će ljudi pamtiti ceo život.

Ako ste spremni za takvu vrstu TEAM BUILDING-a, Avanturija je tu za Vas.

Kontaktirajte nas